Köszöntjük a kadbeepites.hu weboldalunkon!


Egy új kád, zuhanytálca vagy zuhanykabin beépítése igazi kihívást jelenthet az Ön számára, ezért érdemes szakember segítségét kérni. Cégünk, a Vertical 2000 Bt. 1999 óta foglalkozik kádak, zuhanytálcák és zuhanykabinok beépítésével, a szerelésre-, vízzárásra- és beépítésre garanciát biztosítunk!

Vállalkozásunkban fontosnak tartjuk, hogy a beépítést a legmagasabb szintű szakmai gyakorlattal rendelkező kollégáink végezzék, vízszerelő a vízcsatlakozások szerelését és a vízzárást, kőműves-burkoló az előlap falazását és a csempézést.

Kádak beépítésénél a hosszú élettartam érdekében a beállító lábakat rögzítjük az alsó szinthez, a peremet rendkívül nagy tartóerejű ragasztóval a falhoz ragasztjuk. Kőműves-burkoló kollégánk végzi a kád előfalának falazását és burkolását. Zuhanytálca- és zuhanykabin beépítésénél a vízzárásra szükséges odafigyelni, melyre Cégünk ugyancsak garanciát biztosít.

Javasoljuk, hogy Ügyfelünk maga válassza ki a számára megfelelő és esztétikailag a fürdőszobába illő kádat, zuhanytálcát, vagy zuhanykabint, mi természetesen kiszállítjuk lakásába az Ön által kiválasztott terméket és szívesen adunk tanácsot a termékek kiválasztásával kapcsolatban.

Célunk, hogy Ügyfeleinknek magas szintű szolgáltatásokat nyújtsunk, rövid határidővel kád-, zuhanytálca- és zuhanykabin beépítéssel kapcsolatban! Csapatunk készséggel áll az Önök rendelkezésére!

Bármilyen kérdése, vagy észrevétele van, kérjük, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Telefonszámunk:
0670/774-8888


e-mail címünk:
info@kadbeepites.hu


www.kadbeepites.hu


irritec logo hunter logo dyra logo hesa logo dlf logo irritec logo hunter logo dyra logo hesa logo dlf logo